I miss my baby


"This Woman's Work" - Maxwell

En favorit i repris

Den här killen är så jäkla (ursäkta franskan) BRA!

Pepptalk

Pepptalk kan ibland missuppfattas har jag nu insett.
Men jag tror att det blidde bra tillslut, jag vill bara väl...
Här iaf något som jag jag förknippar med mitt hjärta.
Here's a tribute to my baby! ;-P Too sexy!!!

Stum musik?

Björn visade den här och den var ju kanske lite småskojig, vad säger ni?

Hahahaha that's sick

"Nyduschad står jag framför spegeln bredvid min man, och klagar på mina små bröst.
Istället för att som han brukar göra, säga att dom inte alls är små, ger han helt otippat ett förslag istället.
Han säger: - Om du vill att dina bröst skall bli större, ta då en bit toapapper, och gnugga med det mellan dina bröst ett par sekunder varje dag.

Smått chockad, men nyfiken nog för att prova, hämtar jag en bit toapapper ställer mig framför spegeln och börjar gnugga.
- Hur lång tid skall det ta? frågar jag min man
Det tar några år, så blir dom större, svarar han självsäkert. Jag slutar att gnugga.
-Tror du verkligen att om jag gnuggar en bit papper mellan brösten i några år, att dom skulle bli större av det?

Utan att blinka, svarar han mig:
- Det funkade ju på din ända, eller hur?!"

Mitt hjärta

Världens finaste hjärta har jag, för det är Du.
För varje dag som går inser jag allt mer vilken tur jag hade som fann Dig. Senast igår kväll när vi var ute såg jag ännu en söt och fin tjej med ett krossat hjärta, med krossade förhoppningar och tårar i ögonen på grund av att nån kille hade utnyttjat henne. -Hur ska jag kunna tro att det finns fina killar därute när dom jag faller för ständigt sårar mig? Frågade hon, och jag kände så väl igen mig. Jag var ju nyss där själv, men sen kom Du! :) Det har inte gått så lång tid sen vår första dejt i början på december, men det känns redan så rätt. Du gör mig lycklig, och det är en kvalité som inte många killar har.
Tack mitt hjärta för att jag får vara Din.
Grattis på månadsdagen <3


"Footprints in the sand" - Leona Lewis

I will be - Dagens Låt


"I will be" - Avril Lavigne & Leona Lewis
Vem sjunger den bäst?

Novster (monster)

Ja Björn håller ju på och gör min söta lilla katt till en kampkatt och lär henne trick som "attack" och "hugg i tå" vilket han nog börjar ångra nu för hon börjar förvandlas till ett litet monster som hugger en lite här och var. Hehe, inge bra.

image387
Intrasslad i hennes senaste offer -- presentsnöret.

image388
image389
image390
Försöker fånga svansen.. ;) tsss sötisen

Way to go Marco!

Yep, Marco vann sin första World Cup, sååå roligt! Jag är riktigt glad för hans skull. Nu ser jag ännu mer fram emot att åka till Kvitfjell i slutet av februari. Ni ska väl fortfarande med tjejer? ;)

image386
Look at that happy face!

Hoppsan, vad hände???

Jag som skulle vara så duktig på att uppdatera och lägga och dagliga skämt och allt vad jag lovade.. nä det här duger ju inte. ;) Förlåt gott folk, jag ska genast skärpa mig (drar åt).

Det har hänt mycket sen sist iaf.. Jag hade äran att få vara med på Emmas möhippa!
Ni som inte vet kanske undrar vad vi gjorde. Emma trodde att hon skulle till sthlm för att träffa hennes brudtärna Annica för att gå runt i lite affärer och shoppa, men istället så kom vi och överraskade henne och drog med henne på finlandsfärjan Cinderella. Det var Great Success kan jag säga. Jag tror att det var mycket längesen vi eller åtminstone jag hade så kul, från början till slut! Kompisar, när jag ska gifta mig nån gång i framtiden så vet ni vad som står på önskelistan... *blink blink*

Men så hände nåt skumt.. När vi fått vår bordsplacering och satt oss ner så märkte vi att vid bordet brevid oss satt ju David Batra med ett gäng härliga vänner och hade det där för killen, vad sjutton heter det.. ja men bachelor party ni vet.. den manliga möhippan. ;) VAD ÄR ODDSEN FÖR DET??? Skojigt värre tyckte båda borden, och efter att det fotats lite på både emma och deras fredrik så gick vi och shoppade på taxfreen, där blev jag friad till, mycket underhållande, men jag var nog inte så snäll, jag GAPSKRATTADE.... hmm nä inte så konstruktivt eller vad man ska säga.



Sen blev det fortsatt festande på vår hytt, vi lekte lekar och hade allmänt roligt. Sen gick vi iväg och skålade med skumpa, då kom batras gäng förbi igen och vi bestämde då att vi skulle ses på club seven lite senare. Men då vi satt kvar så länge där vid skumpastället lessnade dom och kom och hämtade oss. :) Väl inne på seven hade vi galet skoj förstås och dansade som tokar, jag spillde massor med dricka för jag dansade för våldsamt. ;) Drickan ombord är inte sååå god, lite blaskigt och konstigt... och så fick jag nån skum shot som smakade som flourtantens medicin ungefär av David. Men men.. Kul hade vi! Och sen blev det efterfest i Brudgummens svit = ännu mer dricka, komedi och en striptease.. vad kan man mer önska sig??? Lite bilder..





Herr Batra är lite bildskygg och syns endast på ett litet hörn här på nedersta raden. Men han är en trevlig kille ändå, lite paranoid och lever med en ständig rädsla för aftonbladet som det verkar, men trevlig kille ändå.

Förövrigt vill jag bara säga att jag baske mig har världens mysigaste pojkvän... ooh så mycket jag tycker om honom. Hjärtat mitt. På söndag har vi varit officiella i en underbar månad... fast underbart var det ju redan från första dejten iofs. ;) Jag kan inte komma på nån annanstans jag hellre vill vara än i hans stora trygga famn. Där mår jag som bäst.. Han gör mig lycklig helt enkelt. Det här är den enda bilden jag har på oss två, den tog mamma på oss första gången hon skulle träffa Björn.


Vi

Over 'n' out

Galna kattunge

Min katt har lite galenskaputbrott då och då..


Nova går lös på klösbrädan/leksaken


Lukas är något förtvivlad...

Jag vill bara säga..

..att jag tycker om min pojkvän väldigt väldigt väldigt mycket. Konstigt och häpnadsväckande kan tänkas, men ändå sant. ;) Han är bäst på alla sätt o vis. Så det så.


Saknar dig

Det är lite konstigt hur fort man kan sakna nån.. det var ju bara 14 timmar sen jag vaknade i din famn. Jag hörde den här låten nu när jag var i stallet och jobbade och kunde helt enkelt inte sluta tänka på dig och hur mycket jag tycker om dig. Och sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på den här låten heller, den har så fin melodi. Även om budskapet är att kärleken är blind och att den hon sjunger om verkar vara bad news. Men det är ändå mycket som passar in för det finns såna som alltid ska lägga sig i, som säger att det inte kommer funka och allt det där, men jag bryr mig inte i vad de säger, det viktiga är att jag har dig.

Jag ville ha riktiga videon här med det fick man inte så jag länkar till den riktigt videon här:
http://youtube.com/watch?v=sF84pIhP5UM&feature=user

Och här kan ni lyssna på den med en annan video:

"Bleeding Love" - Leona Lewis

Hysteriskt roligt



Hahaha -- känns seriöst?

image360

Ingen CD (det är rent förj'vligt)

image359

Skämt - ett hett ämne

Ja efter många påtryck från personer som skall förbli annonyma så harj ag beslutat att jag ska återuppta mina dagliga skämt samt qoutes. :) Här är dagens -- ett blondinskämt jag hörde i stallet idag:

Hos Doktorn
En brunett går till doktorn och klagar på smärta i hela kroppen.

- Åh doktorn jag har så ont! säger tjejen
- Kan ni beskriva vart ni har ont?
- Det gör ont precis överallt! säger tjejen och börjar visa med pekfingret.. Hon petar på näsan -- varpå hon skriker till. Hon petar på axeln -- och skriker till igen, hon petar på ett knä -- samma sak där. Sedan säger hon:
- Ser doktorn? Det gör ont precis överallt där jag tar.
Doktorn tittar medlidande på tösen och frågar -- Fröken är inte brunett egentligen va?
Varpå hon svarar att hon är blondin egentligen och har färgat håret brunt.
- Jag misstänkte det, svarar doktorn och fortsätter
- Ditt problem är att du har brutit pekfingret!

Phantom of the Opera

Då jag har en kille som är lite kär i den här filmen.. hehe jo det är sant han är KÄR i den. *fniss* Så har det blivit så att jag och han och tittat väldigt mycket på den sista tiden och just den här scenen är nog min favorit tror jag. Så mäktig låt och jag kände nog lite likadant när jag tillslut kände att jo, nu är vi verkligen ett par, Björn och jag, det var inte längre nån mening med att förneka det. :) En sak jag verkligen tycker om med den här filmen är att kärleken övervinner allt.. Kärlek går djupare än någonting annat.

Mitt nästa projekt: Lära mig sjunga som Christine. ;)

Dagens låt


"Early Winter" - Gwen Stefani

Mera Nova!



She's such a poser! ;)

En gammal goding! :)

Jag har vuxit upp med att följa med och lyssna på när min pappa och hans olika band spelar både covers och egna låtar ihop, det är så mysigt, jag känner mig alltid så trygg när jag är med på pappas spelningar.. tänk er att ligga i soffan och känna lugnet och den sköna stämningen och somna till den här låten.

"Hotel California" - Eagles

Nova

 

Dagens Låt

Nån mer än jag som känner igen sig?? ;)

"Clumsy" - Fergie

Gott Nytt År

I år fick jag en bättre start än förra året.. eller ja, tills att vi inte fick tag i en taxi hem och blev tvungen att gå hem i kylan upp till mig. Men innan dess var det riktigt mysigt och kul. Jag spenderade kvällen med Björn, Lena, Catarina, Carina m.fl. Som bäddat för en härlig kväll alltså. Det kändes riktigt bra att vara med riktiga vänner och såna som står en nära.

Jag ska säga att det kändes riktigt bra och samtidigt konstigt att presentera Björn som min pojkvän, jag menar, det är så nytt fortfarande. Men det kändes som sagt riktigt bra också, mysigt liksom. Det var också väldigt mysigt att jag visste att jag bara behövde hålla om honom så skulle alla bara backa undan istället för att hänga efter en och vägra ge upp. Jag fick dessutom försvara min position som hans flickvän för första gången, det var roligt. Det var en tjej som hängde på honom och ville dansa, när jag kom fram till honom. Han sa nej till henne och förklarade att han hade flickvän och att hon(jag) stod precis bakom henne. Jag skötte mig riktigt bra på att ta det lugnt tyckte jag och stod bara där och log. :) Men ni ska veta att jag var redo med näbbar och klor att hoppa på na om hon inte hade släppt taget om honom snabbt nog. ;)

Nu har jag äntligen förmått mig att lägga upp en annons om hästen i ÖP. Får se om jag hittar nån tillräckligt bra ;), men jag känner att jag måste, jag har verkligen inte varken råd eller tid. Tyvärr.

Kram