Björn

Idag är det officiellt vår månadsdag, även om jag egentligen anser att vi varit tillsammans i mer än 5 månader så blev det inte officiellt förrän 27 dec, och nu är det 5 månader på dagen.

Jag blir bara mer och mer kär i honom och jag kan inte låta bli att tänka på hur förtvivlad jag var innan jag träffade honom, jag trodde aldrig att jag skulle hitta en bra och snäll kille igen. Jag trodde inte att kärlek var något som var förunnat mig. Men nu har jag kärlek upp över öronen. :)

En film som jag och Björn tittar på nästan jämt, (för att den helt enkelt är ett mästerverk!), är "The Phantom of The Opera"; och om jag inte har sagt det förut så är det här en av mina favoritscener, om inte den bästa. Har ni inte sett denna film ännu så råder jag er att göra det, och har ni redan gjort det så se den igen, många gånger! Den blir bara bättre för varje gång (lite som med björn *hehe*)


Jag ska tillägga att jag börjar gråta varje gång jag hör den där speldosan i filmen, jag vet inte varför, men det känns som att det finns så mycket sorg i den. Speciellt i den scenen på slutet då "the phantom" har förlorat allt, framförallt kärleken och sjunger med. Då känner man verkligen hans smärta. Tyvärr hittade jag ingen bättre video att lägga upp än den här.

Sambo!!!

Största grejen som hänt mig i mitt kärleksliv tror jag. Jag har aldrig varit sambo förr, men nu är jag det. KORS I TAKET säger jag bara! Björn har flyttat in här hos mig ett tag tills att vi får ta över vår fina lägenhet inne i stan. Det är en supermysig tvåa precis vid campus och när vi har installerat oss där så är det naturligtvis inflyttningsfest som gäller och ni mina kära vänner är självklart inbjudna!
Det bästa är att det känns HEEEELT rätt!

Gud va jag älskar honom, han är den finaste killen man kan önska sig på alla sätt.
Ni vet ju redan att vi har en låt som är vår. Det är "No One" med Alicia Keys. Vad jag kanske inte har sagt är att vi dessutom har en film som är vår. Och den filmen är "Love Actually", jag kan inte titta på den utan att gråta, den är så fin och den påminner mig om hur viktigt det är med kärlek, och jag är så otroligt tacksam för att vi har hittat varandra. Här är en mysig liten musikvideo som sjuder av kärlek! Enjoy


Regn regn regn

Hugaligen vilket trist väder vi har.. imorgon är det ju massor med grejer som händer. Det är Polarna Cup (eller om det var Polarna IP Cup, eller nåt sånt. Aja) Hur kul blir det att spela fotboll och vollyboll i det här vädret? Inte så kul kanske.. Nu ska ju inte jag vara med och spela, utan nu ska jag ju heja på mina klasskompisar, men det är ju nästan värre. Då sitter man ju stilla. Huvva.. Och sen är det ju Robbans vernissage och sen sommarfesten på skolan. Det vill man ju inte missa... det blir säkert kul, men som sagt.. lite trist väder. På sommarfester vill man ju ha somriga kläder. eller hur?

image405

Mysig helg

I lördags kväll var jag och Paula ut en sväng och svängde på roompenschtoompen. Det var himla roligt, det var så längesen vi sågs hon och jag. Eller ja, iofs har vi väl setts då och då, men inte umgåtts, om jag säger så. Men nu träffades vi hemma hos henne en stund och sen for vi iväg till en viss Andreas som Paula är lite småförtjust i tror jag allt. "Det är så bra för vi är båda lite tjuriga sådär" Ja jo det kan man säga att dom båda är.. gisses, ni som var med vet vad jag menar. Aja, roligt och mysigt var det iaf.

Hittade den här bilden på oss, vi ser nog lite smått slitna ut för här hade vi stått och tokdansat ett bra tag. Men men, vad gör man inte för pressen ;) haha
image404

Sen igår söndag så hade lillasyster Julia konfirmation så då var ju alla så fina, t.o.m. lillebror var uppklädd från topp till tå. Jag tror att jag kan lägga upp lite bilder från tillställningen här sen, ska bara snika åt mig lite bilder. Det var iaf så fint och jag började ångra att jag aldrig konfirmerat mig själv. Jag kanske skulle ta och göra det nu istället. Nåt att fundera på iaf..

Bufféer är ju förövrigt livsfarliga, det är halvt omöjligt att bara gå en runda och ta mat, allt är ju så gott och så upptäcker man alltid nånting som man glömt ta första omgången. Hugaligen för bufféer, varför ska det var så gott?! ;)

Stor kram

Nu är det minsann dags att jag skriver igen!

Eller vad säger ni?

Jag vet att min kära pojkvän tycker att jag ska skriva hur fantastisk han är. Så nu gjorde jag det. ;) Hihi

Och jag vet att några iaf av mina vänner vill att jag ska skriva hur det gått med senaste cellprovet. Så jag får väl meddela om att jag inte har fått svar än från sjukhuset vilket oroar mig lite, det har aldrig tagit såhär lång tid för dom att berätta om dom hittat nåt eller ej. Lite läskigt, men det ska nog gå bra.

Hälsan i övrigt är lite upp och lite ner, jag mår himla bra ena stunden och mår inte alls så bra nästa stund. Men jag tror att det beror på all stress jag känt sista tiden. Det är bra att magen säger ifrån när det blir för mycket, senast i början av veckan hostade jag blod när det var förmycket. Så då la jag helt enkelt det mest jobbiga jag hade framför mig på hatthyllan och läser istället om den kursen nästa termin, och genast kände jag mig mycket friare eller hur jag ska säga. Det var sån otroligt befriande känsla att inte känna pressen av att jag MÅSTE fixa den där tentan, för jag kunde det ju inte.

Jag tror jag skulle behöva umgås mer med mina vänner, hitta på saker, resa kanske, ha tjejmiddagar och snacka om sånt som tjejer kan bäst. Jag älskar att umgås med min pojkvän och han är verkligen världens underbaraste, det är mycket tack vare honom som jag ändå håller mig ovanför vattenytan och skrattar så mycket som jag ändå gör. Men han är ingen tjejkompis, och det finns saker som bara ens väninnor kan.

När jag ändå pratar om Björn så ska jag passa på att säga att jag aldrig har varit mer kär i honom och älskat honom mer än vad jag gör nu, efter 5 månader. För varje dag som jag får vakna upp brevid honom, får kramas med honom, får vila i hans trygga famn när allt känns hopplöst, får skratta av hans galna upptåg. För varje dag så ser jag nånting mer med honom som jag bara älskar. Han är en alldeles underbar kille och jag är så tacksam att jag har honom i mitt liv.

Så är det med det.. jag har hittat min plats i livet, den är precis intill Björn.

Nä nu ska jag ta och pallra mig upp till stallet och träna lite hoppning, ska bli skoj. :)
Vi hörs (snart)

Föresten tjejer, är inte min storebror Lars himla stilig? *blink blink*
image403