Vilken härlig helg!!!!!

Meeeeeeeen!!!!! Nu hade jag precis skrivit jättelångt inlägg om helgen som var, och så skulle jag lägga upp bilder och så blev det fel så jag tryckte bakåt.. DET VAR DUMT! för då försvann ju hela inlägget tydligen..

Så nu tar jag det viktigaste bara.. orkar inte dra allt igen.
Men vilken helg!!! Sjukt kul!
Det började ju med tentafest och förfest hos Anna som tydligen går i min klass, henne har jag inte pratat med förr så det var ju kul att få lära känna henne också.
Jag är så stolt över min klass för vi kan verkligen det där med att festa! Det var liiite stelt först, men så kom ju klassens clown, Axel dit och då blev det drag på det hela minsann. :)
Förfesten följdes av utgång och självklart blev det Seven, för det var ju där det hände i fredags! Alla skulle dit och även vi. Sällan har det varit så kul där! Och självklart regerade vi dansgolvet i hela 3 timmar! Haha lite slut i benen blev man ju..
Sen ilfart (sjukt kallt ute!) tillbaka till Anna, med vissa förhinder då vi tappade bort vissa irrpannor till klassisar då och då på vägen dit. Iaf.. efterfest hos anna, även nu så var det sjukt kul!

Här följer några bilder från förfesten, det blev inte så många därifrån för det var ju mycket roligare att festa. Eftersom att jag tar korten så är inte jag med på nån av mina bilder, men anna och andra knäppte flitigt på mig, lite nervös för hur dom där bilderna blev egentligen.. :SJohanna och Jessica
Johanna och Jessica

cirkus
Anna visar hur man jonglerar så snyggt som möjligt.. ;)

cirkus 
Det var fler som ville prova...

Klassfest!
Ja, några killar har vi i klassen! Här har vi några praktexemplar! Från vänster: Daniel, sen Axel, sen Frida (tror jag, är pinsamt nog inte helt säker på vad hon heter, men jag vill tro att det är Frida, toksnäll är hon iaf), och sen är det Robin i randigt. SNYGGINGAR! Eller hur? ;)

Jag känner att jag inte klarar att skriva så bra just nu, men det har sin anledning. Denna helg har jag festat i över ett dygn och sovit i sammanlagt 3 timmar. Och jag är ju ingen ungdom längre! Hehe ;)
Igår var det också riktigt kul iaf! Jag känner att jag har hittat en riktigt bra vän i min klassis Linda! Hon är lite som jag, sådär glad och spontan liksom, har samma värderingar och bryr sig inte om vad folk tycker (ok DÄR är vi lite olika). Linda, Maria och jag var till Fredrik och Roger och förfestade lite, det var riktigt trevligt. Vi bjöds på skönsång och allmänt mys innan vi drog ut på O'learys, och då hade jag riktigt tur för det var min favoritvakt, eller en av dom iaf ;), som stod i dörren så vi fick komma in före den milslånga kön och slapp betala. Jag skulle ju fota igår, vilket jag gjorde först och det blev riktigt bra bilder, men sen insåg jag att jag hade glömt ladda batteriet och var tvungen att lägga ner efter bara 16 bilder. :S Törs nästan inte lägga upp dom för det blev så få.. känns lite snopet kanske... Det ska ju vara 100-150 bilder per kväll tydligen. Jaja...
Hemskt trevligt var det iaf, träffade många mysiga människor... inte gå in på detaljerna. :P

NU ska jag slänga mig på soffan och försöka ta igen mig lite.. Pussisar!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej Nina! Jasså så du tyckte jag var lik henne, de får jag väl ta som en komplimang:) Om du vill länka så loggar du in på din blogg och trycker Ny länk: skriver ex http://Sarak.webblogg.se och på beskrivning skriver du in ex saras blogg..sen e de klart:) Roligt att du lägger upp bilder på din blogg! Stor kram Sara

2007-02-27 @ 11:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback