Ok... nu kanske jag ska lugna mig lite

Jag börjar redan planera för bröllop... vilket är i tidigaste laget då jag tror att det kommer dröja två år iaf tills det är dags för det. Men liiiiite kan man väl få drömma? ;) Emmas bröllop var ju så väldigt vackert att jag bara längtar tills jag själv får uppleva det.

Förlovad!

Nu är det kört killar, den här bruden är ringmärkt!
Min älskling bjöd ut mig på finmiddag på "Loftet" i onsdags med en baktanke i huvudet och en ask i fickan.
Efter en helt underbar middag med vackra rosor (som björn hade sett till att dom skulle köpa in till mig) samt fin musik och hela stället för oss själva var kvällen redan som gjord, tyckte jag... TIlls att Björn skulle hämta sig en tandpetare, sa han... Men istället knäböjde han brevid mig och öppnade en liten ask där det låg en helt otroligt vacker ring(!) Sedan frågade han om jag ville spendera framtiden ihop med honom... Själv fick jag inte fram ett ord för jag började strörtböla redan när han knäböjde... haha När han igen frågade vad mitt svar blev så fick jag tillslut fram ett "*snörvel*Jaaaa *snörvel*" Och sen trädde vi på varandras ringar och pussades, som man ska. :) Sen kutade jag iväg till spegeln och torkade bort sminket som runnit! Jag är ju ändå tjej... Det roliga var att servitören var precis påväg ut i salongen med dessert när björn skulle ställa frågan, varpå han vände på en femöring och gick kvickt in i köket igen. thihi Ja sedan åkte vi upp till min pappa där vi bjöds på champagne och jordgubbar. :) Helt underbart!

11 diamanter, rött och vitt guld, med ingraveringen "Björn 27/8 2008"

Grattis Pappa!!!

Idag fyller min pappa år, han blir 57 år ung. Det är en respektabel ålder tycker jag ändå. Tänk om 33 år när jag är 57 år, va klok jag ska vara!!! Ja det är inte utan att man längtar lite efter att ha varit med om så mycket fint och lärorikt som pappa har hunnit med under dessa år.

Ja nu har jag andra sysslor att göra än att sitta här och underhålla min gigantiska skara av trogna fans.. erhmm *not* så jag måste avrunda denna korta hyllning. Jag ska se om jag hinner skriva mer lite senare. MEN, en sak ska ni veta; det finns ingen man på denna jord som jag respekterar mer än min pappa, för han är så kärleksfull, rättvis och har ett hjärta av renaste guld. Pappa, JAG ÄLSKAR DIG!!! ;)

Smart katt

Min katt har varit missförstådd. Hon är egentligen väldigt smart, inte alls dum som kissade lite varstans.Jag förstod bara inte att hon letade efter bästa toaletten. Nu har hon nämligen hittat sin grej.. Efter att ha provat sig fram och kissat i sängen, i sofforna, i skorna (nästan alla skor, men ingen kändes rätt) så har hon slutligen hittat en favorit, och en riktigt praktisk sådan, nämligen i badrummets bidé där borta i Norge. Nova har ju nämligen flyttat in hos mamma där hon kan vara ute varje dag, och hon har skött sig ypperligt och inte kissat inne alls tills nu när hon har upptäckt bidén. Väldigt praktiskt är det ju för det är ju bara att spola bort det sen. Och den användes ju ändå inte så flitigt av nån annan så varför inte ha den som Novas toa? Det funkar..

Hon är ett geni min katt ;)

Hon tycks ju verkligen trivas därborta i Norge. :)

Stackars Alshammar

Fy vilken panik hon ska ha haft när det är dags för tävling och baddräkten spricker upp!
Jag tyckte att det var bra gjort ändå att ge sig på att simma.. Jag skulle vara orolig att den skulle spricka upp igen, och det skulle helt klart påverka mitt lopp om det vore jag. När hon i intervjun sen började gråta av besvikelse på sig själv så vann hon nog inte bara mitt hjärta. Jag tror inte att någon kan vara besviken på henne, efter den "uppladdningen" precis inför loppet gjorde Therese det bra.

Nu längtar jag verkligen efter höjdhopp och häcklöpningen, jag hoppas verkligen att det kommer gå vägen för våra guldkorn därborta. Det förtjänar dom så mycket.

Ja jag är OS biten. Och det här är en seger jag vill få se igen.. :)


Jag kan förövrigt meddela...

...att vi blir kvar här i underbara jämtland i en säsong till. :) Bra va? :)

Hej hej

"Dra mig baklänges, hon skriver igen?!" -kanske ni tänker nu.
Ja faktiskt. Nu tyckte jag att det var dags. Det blir inte ofta jag har internet numera för vi har inget hemma nämligen, och när jag väl sitter vid datorn så blir det mest andra saker jag gör.. Men nu ska jag börja slänga in lite inlägg då och då tänkte jag. Det har hänt en himla massa sedan sist och jag vet inte om jag orkar skriva allt faktiskt.. hihi.

Men jao... vi hörs väl nåt framöver. :) Tjipp tjillevipp