Lycka!

Japp, redovisningen gick vägen!
Jag fick faktiskt massor med beröm så det var ju jättekul!
Och sen var det flera som ville ha med mig i deras grupper men då hade jag ju redan fastnat för mitt ämne så då var det jag som inte ville istället. Lite skönt att jobba själv ibland också ju.
Härligt att fler börjar kommentera min blogg, det gillas! Mer kommentarer till folket!

Annan lycka är att åka skoter mitt i natten!
Som igår kväll t.ex. när jag och en viss herre tog skotern ut till opesjön och ställde oss mitt ute på sjön och bara satt där och pratade. Det var så härligt! Så tyst och lugnt, så rofyllt liksom. Ah, det var ett minne att behålla.
Men sen tappade jag ett örhänge mitt ute på sjön också, det var ju ingen hit. Jag är så klantig! Jaja, tur att det var ett 79 kronors "pärl"örhänge från glitter så det bara är att införskaffa ett nytt par.

Lycka är också att se nån man gillar för första gången på jättelänge.. även om det bara är på tv. Och även om personen bara träningsåker inför imorgon och hamnar långt ner på resultatlistan.
Det är sjukt mysigt att vi fortfarande skriver flera gånger om dagen och har samma kemi än.
Så snart det är möjligt ska vi se till att ses.

Lycka är också barnalycka! Min gamla bästa vän Sara Hjalmars har ju fått en liten knoddas! Så nu är det två småknoddas att åka och hälsa på, Lenas och Saras, och så kommer ju Emmas lillknodd snart med. *salig* Jag älskar barn! Tur att jag har många kompisar som får barn till höger och vänster så jag får gulla ifrån mig på dem, för här dröjer det nog 4 år till innan det ploppar ut en liten bäsis ur min mage.

Lycka är också när han den där skriver nåt så vackert och sött så man blir alldeles pirrig och varm och nästan börjar gråta, och det märks att det kommer från hjärtat. Jag kan tyvärr inte ta med ett citat som värmde mig som mest för det var lite för personligt. Men oooh, så söt han kan va!
Det här med att hålla sig singel blev svårt helt plötsligt.

Lycka är också när man får ta sig en härlig ridtur på världens underbaraste havremoppe!
Precis som jag ska göra nu!




Puss o kram på er!

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad fint du skriver om lycka Nina!:) Är glad för din skull att du är lycklig! Du kommer väl imorn till Carina? Isåfall syns vi där! Stor kram Sara

2007-03-09 @ 16:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback