So in love!

Förlåt för att jag är så galet dålig på att uppdatera här, jag MÅSTE skärpa mig. Jag tror att det beror på att jag senaste tiden har haft storpanik över en massa saker så det har blivit lite rörigt i huvudet så jag har inte vetat vad jag ska skriva här. Men en sak vet jag iaf, t.o.m. när vi bråkar liiite så vet jag en sak, och det är att jag är så galet kär och så otroligt lycklig med min Björn. Jag saknar honom som en tok när han inte är här, och nu tror jag att vi har slagit personligt rekord i att inte ses för nu har han varit i sthlm i 8 dagar och så länge har vi inte varit ifrån varandra förut. Men nu väntar mysiga dagar ihop, för det är vår månadsdag nu snart igen, nämligen på torsdag, det ska bli så himla mysigt! :)
Då ska vi börja med att vakna upp brevid varandra vilket i sig är det mest underbara jag kan tänka mig, och sen ska jag dessvärre skriva tenta och göra jättedåligt ifrån mig för jag kan inte det där alls, jag missade alldeles för mycket. Men men, jag får försöka acceptera att det är så och lägga krutet på nästa kurs och omtentan som kommer i maj. Sedan ska jag till frisören och fixa fina frillan så jag är riktigt tjusig inför kvällen. För då ska nämligen vi äta romantisk middag ihop och sedan gå på bio och sen "avsluta" kvällen med att gå ut en sväng och visa alla hur man ser ut när man är riktigt lycklig med sin älskling. hihi.. ja jag vet, nu skryter jag igen, men det var så längesen som jag var lycklig så nu riktigt njuter jag. ;) Jag ska försöka få lite bilder på vår romantiska dag att dela med mig av här på bloggen tänkte jag.. fast, inget FÖR privat naturligtvis! ;)

Den här låten föll jag pladdask för alldeles nyss, för det hon sjunger känns mitt i prick med mina känslor för Björn. Lyssna och njut. :)

"Baby Love" - Nicole Scherzinger

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej Ninis! Fick du mitt sms?

Postat av: Elin

Självklart förtjänar du att vara lycklig Ninisen. Den där Björn verkar vara en riktig guldklimp :)

2008-03-29 @ 11:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback