Sambo!!!

Största grejen som hänt mig i mitt kärleksliv tror jag. Jag har aldrig varit sambo förr, men nu är jag det. KORS I TAKET säger jag bara! Björn har flyttat in här hos mig ett tag tills att vi får ta över vår fina lägenhet inne i stan. Det är en supermysig tvåa precis vid campus och när vi har installerat oss där så är det naturligtvis inflyttningsfest som gäller och ni mina kära vänner är självklart inbjudna!
Det bästa är att det känns HEEEELT rätt!

Gud va jag älskar honom, han är den finaste killen man kan önska sig på alla sätt.
Ni vet ju redan att vi har en låt som är vår. Det är "No One" med Alicia Keys. Vad jag kanske inte har sagt är att vi dessutom har en film som är vår. Och den filmen är "Love Actually", jag kan inte titta på den utan att gråta, den är så fin och den påminner mig om hur viktigt det är med kärlek, och jag är så otroligt tacksam för att vi har hittat varandra. Här är en mysig liten musikvideo som sjuder av kärlek! Enjoy


Kommentarer
Postat av: Eva

Vad roligt! Jättestor grattiskram till er. men jag måste ändå dra på mungiporna lite eftersom du sa till mig förra sommaren att jag inte borde flytta ihop med Sebbe så snabbt ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback