Dagens låt

Dagens låt är en cover, nämligen:

"Alone" - Celine Dion

Vet ni vad...

Jag tror att jag håller på och dör av glädje! Det är MYCKET som går bra nu.
Jag är nästan klar med alla skoljobb, jag har hittat mig en bra kille, jag börjar bli mer nöjd med vem jag är och allt sånt, jag ska förmodligen till Åre och fira Nyår.. och BÄST av ALLT: Jag får hämta hem min nya katt den 2 januari om allt går som det ska. :) Jag är överlycklig! Jag har verkligen saknat att ha katt! Och nu ska jag alltså rädda en liten kattunge som inte har nånstans att ta vägen och om ingen tar hand om den så måste dom avliva den. Och DET kan jag ju inte tillåta. Så nu kommer den alltså att bli min! Vet inte så mycket om den än, det är min styvsyster som har ordnat det hela för att hon inte kunde låta bli att engagera sig i den stackars lilla pusen. Jag tror att det är en honkatt, men jag har inte fått veta än vilken av dom två ungarna som är min än. Marit skulle försöka få reda på det idag.

Hörrni, förslag på vad katten kan heta?
Släng in en kommentar och hjälp till att döpa min nya kompis!

Här är några bilder på mamman och hennes två små sötnosar.

Ännu ett knasigt "samtal"

Ok, den här gången har jag inte svarat alls på alla mailen denna person har skickat för att dom har klassats (av mig alltså) som olämpliga. Alla som börjar med en lång presentation av sig själva samt följer upp med: Vill du bli min fru? eller liknande frågor går direkt bort, för dom kan ju inte vara helt klara i huvudet.
Nu är det iaf "Mike" som skrivit till mig på myspace.com som nu idag skickade det här lilla mailet till mig efter att ha noterat att jag ändrat min status till "in a relationship":

"it's so unfair Nina..you were single last week, but now you are in a relationship??? Please Nina...I know you like horses..I will buy a ranch in Washington, and we raise horses together...I am a nice guy...please think about it..have you been to the states before??? I live close to Seattle..did you see the movie 'sleepless in Seattle'?"

Jag har alltså aldrig svarat på hans tidigare mail... heller...
Världen är full av konstigheter..

Ok, här kommer..

...en något mer fördelaktig video på densamme.
Hans egenkomponerade video "Dancing Shoes" Jag älskar den, man vill ju bara ut i backen!


Och när vi ändå är inne på det..här är en video från deras träningsläger i chile, här kan man även skymta "min" Marco till och från (obs, det är INTE han som gapar i början). Men visst ser det helt underbart ut? Nån som vill åka till chile en sväng? Och VARFÖR är man inte ski racer? *sucK*



Och när jag ändå snackar om Marco... Här är hans finfina åkning i Lake Louise då han kom 2:a för några veckor sen... men seriöst, vad är det för låt som ligger på? "Snowbaka" verkar vara in lööööv.. ;)

Dagens skämt ter sig något annorlunda

Det är nämligen i form av en video. I dessa skidåkartider så tänkte jag bjuda på en skojig film med lite roliga krasher. Den första i ledet är min kompis från USA: nämligen herr "jag-älskar-prästost" med hans hyllning till Anja Pärsson som vann störtloppet lite tidigare samma dag. (Nån borde ha berättat för Steven att det inte är förrän man har vunnit som sälen ska komma fram).


Home sweet home

Ja nu är jag hemma igen, och när jag öppnade dörrn så slogs jag av något som närmast kan bekrivas som ett bombnedslag! Brorsan har visst städat sitt rum. Så nu stod allt han skulle sortera ut i vardagsrummet och hallen. hehe men det gör inget, jag älskar min bror ändå. Dessutom var han väldigt snabb på att städa undan allt.
Nåja, hemma igen! Konstigt nog så saknar jag bara mamma och Norge.. Baloo och Whisky... jag vill ha en katt. Jag ska få en katt, den kommer dö om ingen tar den och dom har inte hittat nån annan och jag kan ju inte låta dom ha ihjäl den stackars lilla kattungen. Nu gäller det bara att övertala hyresvärden om att en katt är en bra idé. hmm..

Damn

Basketjämtland gråter, ännu en förlust. Men vi älskar ändå alltid våra killar och tänker att nästa gång, nästa gång, då jäklar tar vi dem!

Ikväll är det fest, och det är med den här låten i tankarna jag ger mig ut, för damn vilken skön stämning den ger. *Auoooo!*

Hörrni.... om det inte vore för att jag vore så feg, så skulle jag ha nåt roligt att berätta.. men jag låter det gå lite mer tid och ser om det verkligen känns så bra som jag tror.

PUSS

"Industry Groupie" - Chamillionaire

Saker jag gjort senaste dagarna..

  • slarvat bort nya pinkoderna till internettjänsten på nordea.
  • letat frenetiskt efter pinkoderna så jag kan betala räkningarna.
  • gett upp letandet och funderat på att gå till Nordea och faktiskt betala på det gamla hederliga sättet.
  • Skaffat mig en osund fascination för filmen 300.
  • Skaffat mig en ännu mer osund fascination för spelaren med nr 17 på ryggen i Maroccos fotbollslag. Vem är han och varför spelar han inte i Sverige? Och behöver han låna en familj att fira jul med???
Här till höger på bild
image342


Tack o lov för att jag hittade en bild där hans namn syntes, saker jag nu googlat fram:
Marouane Chamakh, född 10 januari 1984 i Tonneins, Frankrike. Spelar nu framgångsrikt i Bordeaux som forward.

Bordeaux nästa!!!

*haha*

Grad av ironi medan jag skrev detta: Mycket hög

Dagens myslåt

Nej den är inte sproilans ny, och allt sånt... men den vill jag verkligen ha med just idag... bara för att den är så mysig, och den får mig att tänka på mysiga händelser.. And I like it! :P

"No One" - Alicia Keys <3

Skönt

Ruggigt skönt är det när man är klar med ett stort arbete, igår blev min grupp och jag i princip helt klara med vår stora gruppuppgift så vi får vara lediga över jul, otroligt skönt. Men tyvärr är jag inte klar med den individuella uppgiften än, så jag ska sitta här nu och skriva på den i några timmar tänkte jag. Vill ha den klar innan helgen helst. SÅ nu blir det inget mer flams och trams och annat bus, nej nej.. tills att den här rapporten är klar är jag en duktig och seriös tös. Det är dumt bara att jag inte tänkte på att man behöver bra med energi för att orka plugga. Och där gjorde jag ju en hel rad med missar i uppladdning för idag. Visst, jag sov en hel del timmar. men ja... jag ska inte gå in på detaljerna, det kan ju vara barn som läser det här... eller min mamma.

Jag har dåligt samvete.. jag har inte julpyntat än.

Skriva skriva skriva skriva skriva

Det är ju inte riktigt klokt hur mycket per dag när man pluggar. Om man skulle räkna tangentslagen varje dag så skulle man nog bli alldeles snurrig... vilket jag redan är (Att jag ens funderar på antalet tangentslag är ett tämligen starkt bevis på just det), men det beror på att jag håller på att förlora förståndet, denna förbaskade gruppuppgift med all denna kurslitteratur som man måste försöka hitta nåt vettigt i att pressa in i texten nånstans där det kanske kan fungera. Vi har börjat komma på oss själva när vi sitter och repeterar ett ord om och om igen, med en stirrig blick och skummande fragma droppandes ur mungiporna. haha eller ah ok, jag kanske överdrev lite angående fragman..

Basket basket basket

Jag har gått och blivit en ännu värre basketfantast än vad jag varit förut. Jag har börjat planera mitt liv runt jämtlands hemmamatcher, samt uppsalas web-tv sändningar, kan det vara hälsosamt? O lyssna här; det är INTE bara för att det är ett gäng välpumpade (och nu snackar jag om musklerna på armar, rygg och ben, inget annat era snuskhumrar) killar i shorts och linne, nej det är för att jag faktiskt njuter av att se själva spelet!!! Jo det är sant!!! Vad ska det bli av mig egentligen???

Och till er alla damer därute, hamnar ni på efterfest med killarna och denna låt spelas, ja då vet ni vad som väntar.. haha. Dessa killar i denna video påminner fruktansvärt mycket om Steff och Marko. No further comments needed..

"Stuck on You" - Lionel Richie

Ikväll är det match nere i uppsala... vilka spelar dom mot? jo -- jämtland såklart! :P
Nu är det svårt att veta vilka man ska heja på... pause.. NOOT! Jämtland såklart.
Fast... får man heja på bara en person i motståndarlaget också?

Dagens låt

Den här låten, mina vänner, den här låten är galet mysig! Man förlåter hans lite smått skärande sång som faktiskt blir lite charmig tack vare att man får en sån härlig känsla, det känns som att jag vill åka till staterna, hyra en öppen cab och göra en riktig roadtrip i gott sällskap av vänner. Vore inte det underbart? Tänk er att rulla fram där i solen, den här låten spelas och vinden i håret.. *freedom*

"America" - Razorlight

Liiite egokär?

Ja nog tycker han om sig själv alltid, eller inte bara tycker om, han älskar sig själv.. nästan avgudar sig själv. O visst är det väl bra att vara nöjd med sig själv, absolut! men... ja.. nån måtta får det väl ändå vara. Björn tycker väääääldigt mycket om sig själv har jag lagt märke till, och det skulle lika gärna kunna vara han som är med i den här videon vars text passar mycket bra in på honom. Jag behöver inte säga mer än: lyssna på texten! ;)

Men jag gillar honom ändå, han är förvånansvärt snäll för att tycka om sig själv så mycket.
Låten heter föresten "Biggest & the best" - Clawfinger och den går Björn runt och trallar på hela dagarna.

Några rader

Vad jag har lärt mig den här helgen:
  • Det är halvt omöjligt att skriva på rapporten eller utföra annat pluggeri när Björn sitter brevid och knakar och skakar och kittlas sådär en gång i minuten.
  • Jag tycker om potatisgratäng.
  • en ask full med chokladpraliner är fasligt svår att låta bli.
  • Det är för kallt för att gå hem mitt i natten i jeans och en tunn jacka.. det är bara FÖR kallt!
  • Det är otroligt vackert när det är såhär kallt.
  • Marcos åk blev inte så väldigt bra tyvärr, men Scott kom 3a i störtloppet i Italien i helgen, chocking news!
  • Efter att ha jobbat i stallet från 7-16 och haft hand om 40 hästar på 2 pers så är man pigg som en lärka!! ... PAUSE... NOOOOT!!!

Oj!

Nu har Björn varit och klagat på att jag skriver så sällan här nuförtiden så det är bäst att jag skriver några rader då. ;)

Ja... det kan man lugnt säga, tänk att första praktiken är klar redan, det känns jättekonstigt! Det var ju alldeles nyss vi började! Men det känns roligt också för jag har verkligen lärt mig mycket och utvecklats. Sen måste jag få säga att jag är galet stolt, för min handledare var jättenöjd med mig och jag fick väldigt fina betyg. :) Det var jättekul! Jag har nog aldrig fått så fina betyg från en praktikplats. Så då blev jag alldeles rörd och rodnade för varje bra sak som hon sa, jag såg ut som en tomat sen.. en GLAD tomat! Dessutom tog jag två venprov idag, och det gick BRA! Jag missade inte, jag skakade inte, jag fick fylla rören och allt funkade! Wohoo! Det där med att ta venprov är som värsta eldprovet för mig. Ruggigt läskigt.. speciellt när nån ska stå brevid och bedöma mig. Men det gick ju bra idag! Så himla lycklig över det!
Men jag kommer verkligen att sakna det där gänget, både personal och "brukare", som det kallas. Dom är så mysiga och roliga. Och själva boendet är superfräscht och skönt att vara på liksom.
Nåja nu är det bara att blicka vidare mot nya uppgifter och roliga utmaningar. :)

När jag skulle iväg och handla sen så blev det nåt galet däremot, helt plötsligt hade jag inte ett öre på kontot och kunde inte betala för mina matvaror! *panik*
SÅ jag försökte ringa hem för att få hjälp att betala, MEN då hade jag ju inte ett öre på mobilen heller! Aaaah!!! *ännu mera panik* Tillslut fick jag tillåtelse att ta med mig varorna hem och komma tillbaka med pengar som jag trodde jag skulle få låna av brorsan (vilket jag fick) aah så det löste sig ju men vilken pärs det där är. Å jag var helt bombsäker på att det skulle finnas pengar på kontot, men icke! Så nu sitter jag här med inga pengar kvar denna månad, har inga pengar på mobilen så jag kan ringa om det händer nåt... (så nu får jag väl hålla mig hemma tills nästa lön)

Rapporten då som jag skriver nu, nä den är ju inte klar, men jag sliter på och tänkte försöka med att fixa det där imorgon. På nåt sätt måste det gå.


Ps. Jag ska bli duktigare igen på att uppdatera här i min finfina blogg! Jag LOVAR! :)
Puss pusss

vimmelbild från förra helgen

image341

Dagens låt

Dagens låt blir ju osökt en Timbuktu låt eftersom att han tydligen var i stan igår.
Det märkte jag tyvärr inte förrän jag stod i kön på donken och han stod brevid mig och Björn. Plötsligt insåg jag att min idol var ganska mycket kortare än de flesta, tur att han hade en "livvakt" med sig. ;) Hehe han försvann nästan där i havet av basketspelare och andra långa människor. Men, jag gillar honom ändå. ;) Längden har ju faktiskt inte nån betydelse. ;) hehe... eller hur var det nu.

Aja, här är en jäää...ehrm jättebra låt, som jag gillar starkt. Varsågoda!

"Karmakontot" - Timbuktu

Mingel

Jag tänkte bjussa på lite mingel ifrån gårdagen.. Hoppas att det blir lite härliga bilder från kvällen som ligger i startgroparna nu också. Det blir lussefest, eventuellt basketfest o sen ut och shake shake shake that ass!
Wohoo!!!
image339
Hovde viskar hemligheter... :P

image340
Jag och min Eva <3

How can anyone be so cruel??


Vilken kass dag det blev

Först höll jag på att försova mig och vaknade långt efter 5 då jag egentligen tänkt kliva upp så jag fick ta bilen till jobbet istället för att gå. Vid frukost lyckades med nåt.. jag började först gå framåt, sen stannade jag till, för att sedan backade igen för att hämta mjölk eller vad det var jag skulle ha, då krockade jag med Acke som bar på två tallrikar med havregrynsgröt..... Sen gick jag in i armstödet på en handikapptoalett med höften före, hur jag nu lyckades, å hårt! SÅ nu är jag inte vacker på min höft kan jag säga... ja om man inte gillar blåmärken och lårkakor stora som hästskor förstås.
Ett tag senare började jag ha mer och mer ont i magen och tillslut mådde jag riktigt illa... magsjuka.. vilket ledde till att jag blev hemskickad. Jag spenderade resterande timmar på dagen/kvällen mestadels hängandes över toan och spydde.. ja. Sen var det stallmöte vilket i sig ALDRIG är roligt, och jag lyckades sedan i allt illamående och yrsel backa in i Jessikas bil. INTE BRA. Jag började störtgråta för det kändes som att det redan har hänt så mycket i det där stallet pga mig, så det är bäst att jag inte är kvar, så känns det. Mammas bil verkar ha klarat sig från vad jag kunde se i mörkret, men den andra bilen fick en buckla strax bakom ena framhjulet. Usch... jag gör ju bara fel hela tiden och allt går bara åt pipsvängen! Jag bara förstör jämt. Det är så mycket nu med allt som varit, och det där med att inte veta om jag har cancer eller inte, och sen allt annat som snurrar runt i huvudet, ständigt närvarande, rädslan är ständigt närvarande. Jag vet inte hur mycket mer jag klarar av.. jag orkar inte. Jag önskar så att jag visste vart jag kunde ta vägen, jag vill att allt ska sluta snurra, jag vill känna mig trygg, jag vill känna att jag hör hemma nånstans, med någon.
Sen ringde jag mamma och berättade vad som hänt, och kollade så bilen var ordentligt försäkrad, vilket den var. Jag storgrät - hon lugnade och sa precis alla dom rätta sakerna, precis sådär som bara en mamma kan. Det är tur - snart är det jul och då får jag åka och vara hos mamma i Norge ett tag, min älskade mamma, vad skulle jag ta mig till utan henne?
Jag förstår inte det..

"Oh Mother" - Christina Aguilera

Nu tror jag iaf att jag har fått upp det värsta, så jag ska bädda om sängen och sova nu tänkte jag. (det är viktigt att bädda rent i sängen och städa ordentligt när man är magsjuk eller har andra bakterier i textilierna. Kom ihåg det. Annars kan sjukan ta om när du väl blivit av med den.)

Ho ho ho!!!

This was sent to me by my good friend Ron in US, sooo funny! (love the outfits)
http://www.elfyourself.com/?id=1193254750

Kanye!!!

Yeah, I know... Jag har sagt det förut, men jag gillar verkligen Kanye West, och här är en av de låtar som snurrar på repeaten.. "Homecoming"


Skratta lite nu då..

(stick around for the second half/the end!)

warning

Ok ya'll, It has happend before and it's going down again. Jag fattar INTE poängen med att använda nån annans bild, framförallt inte MINA bilder, det finns ju snyggare tjejer! *jisses* Anyhow.. Återigen har jag fått veta att nån använder mina bilder och påstår att det är dom själva. Sååå om ni ser en bild på mig och ett annat namn än Nina, Magnina eller Smukkepuss så är det inte jag, då får ni gärna tala om för mig att mina bilder används på något sätt.

Nu ikväll var det en Holly,22 som hade den här bilden på Hot or Not.
Det är alltså inte jag som har gått undercover. ;)

image338

Jag är ett geni!

Mmhmm... yep I sure am! Doctors -- watch out, I'm comin' for ya! *fniss* :P

"Champion" - Kanye West

Hallelujah

Det här är utan tvekan en av de mest lidelsefulla och vackraste sångerna som skapats. Leonard Cohens "Hallelujah", här framförd av den otroligt duktiga Allison Crowe. Det var adventfirande på hemmet idag och då var det två tjejer från PC och sjung för oss, en av sångerna var just den här, och jag tror nästan att dom lyckades få oss allihopa till tårar.. det var så vackert.

Kärlek för sjutton!

Japp det HÄR är kärlek, jag blir så lycklig av den här videon, för med i den är två starka fantastiska kvinnor! Det är bara att njuta mina vänner! Det är den här känslan jag vill ta med mig nu när jag ska krypa ner i sängen o sova.

Happy Birthday!!!

Om bara några minuter (tisdag) fyller Fredrik 25år så GRATTIS till honom. Och på vilket annat sätt skulle jag bättre kunna gratta honom än såhär? *hehe*

En skön låt


Dagens låt är: "Super Duper Love" - Joss Stone
Jag totalt älskar hennes underbara röst!

Yeeaaaaaahhhh my favourite!!!

You Are Most Like Gisele Bundchen
Slightly exotic and perfectly gorgeous
Which Victoria's Secret Angel Are You?