Vilken härlig helg!!!!!

Meeeeeeeen!!!!! Nu hade jag precis skrivit jättelångt inlägg om helgen som var, och så skulle jag lägga upp bilder och så blev det fel så jag tryckte bakåt.. DET VAR DUMT! för då försvann ju hela inlägget tydligen..

Så nu tar jag det viktigaste bara.. orkar inte dra allt igen.
Men vilken helg!!! Sjukt kul!
Det började ju med tentafest och förfest hos Anna som tydligen går i min klass, henne har jag inte pratat med förr så det var ju kul att få lära känna henne också.
Jag är så stolt över min klass för vi kan verkligen det där med att festa! Det var liiite stelt först, men så kom ju klassens clown, Axel dit och då blev det drag på det hela minsann. :)
Förfesten följdes av utgång och självklart blev det Seven, för det var ju där det hände i fredags! Alla skulle dit och även vi. Sällan har det varit så kul där! Och självklart regerade vi dansgolvet i hela 3 timmar! Haha lite slut i benen blev man ju..
Sen ilfart (sjukt kallt ute!) tillbaka till Anna, med vissa förhinder då vi tappade bort vissa irrpannor till klassisar då och då på vägen dit. Iaf.. efterfest hos anna, även nu så var det sjukt kul!

Här följer några bilder från förfesten, det blev inte så många därifrån för det var ju mycket roligare att festa. Eftersom att jag tar korten så är inte jag med på nån av mina bilder, men anna och andra knäppte flitigt på mig, lite nervös för hur dom där bilderna blev egentligen.. :SJohanna och Jessica
Johanna och Jessica

cirkus
Anna visar hur man jonglerar så snyggt som möjligt.. ;)

cirkus 
Det var fler som ville prova...

Klassfest!
Ja, några killar har vi i klassen! Här har vi några praktexemplar! Från vänster: Daniel, sen Axel, sen Frida (tror jag, är pinsamt nog inte helt säker på vad hon heter, men jag vill tro att det är Frida, toksnäll är hon iaf), och sen är det Robin i randigt. SNYGGINGAR! Eller hur? ;)

Jag känner att jag inte klarar att skriva så bra just nu, men det har sin anledning. Denna helg har jag festat i över ett dygn och sovit i sammanlagt 3 timmar. Och jag är ju ingen ungdom längre! Hehe ;)
Igår var det också riktigt kul iaf! Jag känner att jag har hittat en riktigt bra vän i min klassis Linda! Hon är lite som jag, sådär glad och spontan liksom, har samma värderingar och bryr sig inte om vad folk tycker (ok DÄR är vi lite olika). Linda, Maria och jag var till Fredrik och Roger och förfestade lite, det var riktigt trevligt. Vi bjöds på skönsång och allmänt mys innan vi drog ut på O'learys, och då hade jag riktigt tur för det var min favoritvakt, eller en av dom iaf ;), som stod i dörren så vi fick komma in före den milslånga kön och slapp betala. Jag skulle ju fota igår, vilket jag gjorde först och det blev riktigt bra bilder, men sen insåg jag att jag hade glömt ladda batteriet och var tvungen att lägga ner efter bara 16 bilder. :S Törs nästan inte lägga upp dom för det blev så få.. känns lite snopet kanske... Det ska ju vara 100-150 bilder per kväll tydligen. Jaja...
Hemskt trevligt var det iaf, träffade många mysiga människor... inte gå in på detaljerna. :P

NU ska jag slänga mig på soffan och försöka ta igen mig lite.. Pussisar!

Tentafest!

Jess! Första tentan avklarad, SÅ SKÖNT!
Nu vet jag ju inte än hur det gick, men det kändes som att det gick bra.
Jag skrev på alla frågor och tyckte att jag fick med ett ungefärligt svar iaf även på dom jag inte var heeeelt hundra på vad jag skulle skriva. Men det mesta tyckte jag att jag kunde svara bra på, nu gäller det bara att hoppas på att läraren håller med mig. ;) Hoppas hoppas att jag får godkänt!

What else..
JO! Stackars Marco åkte ju ur idag på störtloppet i Garmish (stavas stället så? tror det)
Inte bra, har inte pratat med honom än så jag vet inte hur det gick, hörde bara att han åkt ur. :(
Stackarn, måste kolla hur det är med honom.

Nu är det tentafest!!!  party hard!

Skulle vinka och säga hejdå eller så, men jag har nästan kramp i armarna efter simningen idag så det får räcka med ett hejdå! ;)

Long way to go..

Ja, han har verkligen en long way to go.. Och att färdas mot tidszonerna är riiiiktigt jobbigt.
Men nu är han iaf påväg tillbaka från sin "semester" hemma i Truckee och ska till Tyskland näst.
Vilket betyder att mailandet kommer övergå till messande och ringande. Me like! ;)
Dessutom betyder det ju att det inte dröjer jättelänge innan jag får träffa Mr Charming igen. lol

Ser fram emot sommaren och alla mina roliga uppdrag och jobb jag kommer ha.
Reddevil Summer Tour 2007 är det mest omfattande och startar redan 31 mars! :P
Party hard!

Har förövrigt fallit för Fall Out Boy, mycket bättre än vad jag först fått för mig.
Störtskön musik ju! Såndär som får en att hoppa runt och dansa som en tok. :P Å sånt är ju alltid kul..

Dagens citat
"I would send you some pics of me, but I think nude guys are kind of creepy!" lol

On the plane

Dagens söta citat:
"talk to you soon......... and think of you sooner!"    - Awwwwww

Nä nu är det veckans vackraste dag och jag sitter inomhus! Det går ju inte, bäst att sticka upp till stallet och ta en härlig ridtur med Laida <3 istället!

ÅÅåååh, en sån underbar dag!

Bortkastat?

Många gånger har jag funderat på om jag har kastat bort mitt liv på onödigheter..
Som t.e.x. oro för hur jag ser ut.
Det har hänt många gånger att jag inte har velat gått ut med mina vänner för att jag tyckt att jag varit för tjock eller för finnig eller nåt sånt fånigt.
Sanningen är ju den att dom flesta tänker precis sådär... "DUGER JAG?"
Och det är nåt jag får påminna migsjälv om varje dag.
Alla ser dumma saker i sig själv som ingen annan ser.
Och vem har tid med att granska mig?

Men genom alla dessa år så har det alltid funnits dom som jag aldrig känt oro för vad dom ska tycka om mig, och hur knäppt det än låter så var det inte mina vänner eller familj (!) utan mina djur.
Djuren har jag aldrig känt mig tjock inför, eller finnig, eller som att jag inte är smart eller söt nog. För djuren har jag alltid känt att jag duger. Hur jag än har känt mig inombords så har jag alltid haft kärlek att hämta hos mina djur. Jag tror det är därför djur är så pass viktiga i mitt liv. Dom är min eviga källa på ro och kärlek. Hos dom är jag lugn, för där finns inga krav..
Självklart vet jag att det är så med mina närmaste vänner och familjen, men det känns inte alltid så. Där finns under ytan alltid den där tävlingen och granskningen.

Vackraste hunden! <3
Mina hjärtan, hunden Lukas och hästen Laida, som alltid är mig lojala, vad som än händer, och hur fula kläder jag än har på mig. ;)
Vackraste hästen

Varje dag kämpar jag för att komma förbi mina barriärer som jag själv har byggt upp.
Den där barriären som säger jag kan inte, och den som säger att jag är inte söt nog, och den som säger att jag är inte smart nog, och den som säger att den där lyckan är jag inte värd... alla dom ska jag steg för steg övervinna och rasera! För dom gör mig inget gott, bara ont.
Livet handlar om så mycket mer än att undra om man duger. Livet är här och det ska levas NU, för man vet aldrig när det är slut. Om det skulle vara min sista dag imorgon, skulle jag då känna att jag har gjort mitt bästa för att leva lyckligt? Nej, det har jag inte. Och det skäms jag för, jag har haft så många möjligheter att göra så mycket mer av mitt liv, och NU är det dags att jag sätter igång! För jag är värd så mycket mer än att känna denna fruktansvärt onödiga oro för hur andra ska se mig.

TA FÖR DIG! /Nina

svart vit jag

Långsamt..

Allt är väldigt långsamt idag.. Väldigt... väldigt... väldigt långsamt.
Jag måste nästan kolla på klockan hela tiden för att se att den inte stannat.
Jag längtar verkligen tillbaka till förra helgen, så här kunde det se ut då..
Ehumm... Paula.. Äter upp mitt öra? Jaja, kul hade vi iaf.
Jag och Paula

Och så längtar jag efter en viss date, just den daten känns som ett karnevaltåg av lycka just nu!
Inte för att jag har speciellt höga förväntningar eller så.. ;) hehe
Det är bara det att just den daten kommer skilja sig avsevärt från alla andra.
Nu ska jag vara tyst om den saken så får vi se hur bra det blev, och ni är såklart dom första att få veta. ;)

Snart är första tentan här, och pirrandet har börjat göra sig till känna på riktigt.
Jag måste erkänna att jag inte ens har förstått helt vad den kommer vara om. Men jag får väl anta att det är det vi pysslat med sen vecka 4.. ;) Och det känns det ju som att jag kan någorlunda, men vi får väl se.
Jag och Daniel (en av de få killarna i vår sjuksyrreklass) har startat en studiegrupp inför tentan och förmodligen kommer vi att göra succé hela bunten!! (det gäller att vara positiv i dessa krävande tider).

Nämnvärt citat:
"Man måste komma ihåg att livet inte är något genrep, det är själva föreställningen!" - Sven-Bertil Taube

Nu säger jag adjö på äkta teatralisk manér, med en kyss. *lol*
(ps. lämna gärna en kommentar)
Puss


Mr Charming

Mr Charming
Marco, här till höger alltså..
"I know you just wanna see my pretty face!" var kommentaren.
Hahaha charmig kille det där. Självklart skojade han, tror jag. :S
Här går det undan..
Å här gick det undan..

So many feelings!

Första riktiga webbloggen, oooh så spännande!
Välkomna allihopa, hoppas att jag kan bjuda på några skratt. Ett skratt förlänger livet, så låt oss leva länge tillsammans!

Here we go
..

Ojojoj, nu är det mycket som har hänt/händer!
Min älskade vän Emma har fått anställning som skolkurator, och jag är fruktansvärt stolt över henne!
En till älskad vän, nämligen Lena ska snart få sitt andra vackra lilla barn, värkarna har redan börjat! Det är ju så spännande att jag spricker! Åh! Så många känslor sen.. *gråta en liten skvätt*
Eva har hittat stora kärleken nere i Skåne, och ska kanske flytta dit. Kommer sakna henne oerhört mycket men förstår precis varför hon gör det. Hon är ju så kär!
Jag hittar ständigt kärleken lite här och var men kan väl aldrig säga att jag hittat rätt. Men men, min tid kommer kanske den med. Just nu är jag bara glad att jag är singel, för OJ va mycket skoj man får vara med om då!

Jag hade appropå det mitt livs bästa helg tror jag.. eller ok, årets bästa helg var det iaf!
För jag fick ju träffa en av mina stora kärlekar *thihi* igen, nämligen Marco.
Han bjöd upp mig till Åre och skämde bort mig som en prinsessa, vilket var en skön omväxling.
Hela amerikanska laget är ju störtsköna och dem hänger jag gärna med igen.
Sällan har jag skrattat så mycket som med Marco.
Ojojoj, sicken charmknutte!
Nu har jag utelämnat dom smaskigaste detaljerna, och mest spännande händelserna och dom värsta bortgörelserna. Detta för att inte blanda in för många namn i det hela.
Och kom i helgen också på att det är en sportkille jag trivs bäst med.
Jag gillar män med visioner och ambitioner. Och så är dom ju så heta också :P
Marco ska visst till Norge snart och vill att jag kommer dit... Jaaa, man måste ju chansa lite!

Förövrigt är jag fasligt sjuk nu, men såfort magkatarren släppt lite, mjälthugget lägger av att hugga, och denna blodhosta slutar vara så ivägen... DÅ ska jag se till att komma i mitt livs form! Jag har en vision om hur jag kommer se ut och må till sommaren, och jag ska kämpa för att nå dit.
Hehe, vi får väl se hur det kommer gå med den saken.. ja jag får återkomma med det helt enkelt!

Nu ska jag försöka komma på hur allt funkar här på denna webblogg.

Tjipp Tjillevipp! *lol*

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!