Mamma <3

Grattis till mamma på morsdag!
Det känns hemskt att inte vara hos henne idag, så jag fick ge henne frukost på sängen och se till att hon inte skulle ha några tvivel på att hon är världens bästa mamma!
Jag skulle ha städat åt henne, fixat en härlig sallad till lunch och sen en god kycklingrätt till middag tror jag, och så tårta såklart. :) Och massor med annan bortskämning.
Men nu är jag ju här och hon är där, brorsan är inte heller där. Det känns lite hemskt som sagt.. Men jag hade ju stallet idag så jag kunde inte åka dit.
Jaja, världens vackraste och mest underbara mamma har jag iaf! ;)
 
         
Jag älskar dig

Längesen nu..

Ja nu var det en bra stund sen som jag skrev här, förlåt för det, jag ska bättra mig, men jag tror det är så att det mesta jag har haft i tankarna har varit lite för privat, det har bara varit mitt liksom.
Ja det har varit mycket sista tiden.
Men en sak är iaf bra, och det är att jag har fått nytt sommarjobb, det är handikappade jag ska jobba med nu med, men det är inom en annan enhet, och därför med en ny chef. :) sweet!
Jag trivs jättebra!

Däremot är hästen halt för stunden, och det är ju bara så att det suger. Ja nu sa jag visst det där på ett lite fult sätt, men det är ju sant, jag kunde inte hitta ett ord som skulle ha passat bättre ;) thihi
Hoppas iaf att hon blir bra igen snart.. Lilla strumpan!

Lukas har fått vårkänslor så det smäller om det, han är så kär i Yazz nu så han kan inte hålla sig ifrån henne, inte så att han försöker med nåt men han vill hela tiden ha hennes uppmärksamhet. Hon vill däremot bara leka eller göra nåt annat, hon bryr sig inte så mycket om min stackars lilla bubsis, stackarn.

Ja det var nog allt för mig idag, eller nä föresten!
Jag måste ju passa på att säga att det var jättekul igårkväll! Kul att träffa några i tjejgänget där ute i vimlet, ber om ursäkt om jag var lite väl fuller kanske. Det skumma var att jag inte hade druckit så mycket... jaja
Förlåt iaf för alla ev obekvämligheter! ;) Och förlåt till Magnus, jag får alltid för mig att vi aldrig har hälsat ordentligt, men det har vi ju visst, och varje gång så säger jag nåt i stil med: Jag tror inte vi har hälsat ordentligt! *tar i hand* Hahaha ja jag är ju hopplös. Men jag vet ju egentligen att vi har hälsat på varandra många gånger nu. Så förlåt för det, det är bara jag som blir så glömsk när jag är lite påverkad.
Skoj var det iaf, den saken är ju säker. :)

Nu vill jag träffa brudarna på en fika! *blink blink*

Stor kram


Fina lilla whisky njuter av det vackra vädret bland vitsipporna hos mamma.


Min lilla prins Lukas njuter av att sommaren nått Östersund.
Lukas Och Yazz sitter och sjunger om studenternas lyckliga dar' hihi
Och Baloo njuter av att han blivit snaggad så han slipper sin tjocka päls när det är varmt.


Jag och "äppelkindminen" ;)

OC

VA?? Inge mer OC?
Dom kan väl inte mena att det är slut för alltid?
Nääää så får dom inte göra, dom kan inte mena det! Det måste vara slut för en stund bara. Det kommer tillbaka, ja så måste det vara... Vad ska jag annars ta mig till?
Köpa en kanin och döpa den Pancakes kanske. Som en hyllning.. ;) Hehe
image62

För övrigt har jag sällan varit så bakis som jag har varit idag, huuuuugaligen.
Jag skulle vilja att det var som så att det man inte minns, det har inte hänt!... Kan gå in på detaljer lite mer diskret än att skriva om det här kanske.
Men jisses så skoj vi hade, heeeelt galet! Hihi

Ps. Jag ska bli bättre på det här med att skriva här.

Puss puss